Maraya-Nana boltja  - 1023 Budapest Margit utca 3. Ny: k-cs-p:9-12

Kérdésed van? Hívj minket! +36-304386912

Vásárlási feltételek

Elérhetőségeink:

 • Üzlet cím: 1023 Bp. Margit utca 3..
 • Postázási cím: 2211 Vasad Széchenyi utca 6.
 • telefonszám: (06-30) 438-6912
 • e-mail: info(kukac)maraya.hu
 • FB profil: www.facebook.com/marayahordozok

Panaszkezelés az alábbi elérhetőségek egyikén lehetséges:

Telefonon: (06-30) 438-6912
E-mail: info(kukac)maraya.hu

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költséget nem számítunk fel! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a mindenkori készlet erejéig érvényesek.

Megrendelés történhet:

 • web-áruházunkon keresztül
 • e-mailben
 • telefonon

Megrendelés leadásakor szükséges:

 • név
 • számlázási cím
 • szállítási cím
 • elérhetőségi telefonszám

Szállítási határidő:

 • Készleten lévő termék esetén: 3-4 nap
 • Egyéb esetben: 2-3 hét (a rendelt terméktől függően)

Fizetési lehetőségek

 • átutalással az alábbi bankszámlára:
 • számlatulajdonos: Jakubovicsné Láng Veronika
 • számlaszám: 11773171-00078197-00000000 (OTP Bank)
 • A közleménybe a megrendelő nevét kérjük beírni
 • készpénzben utánvéttel (DPD futárszolgálat a kiszállító: a vételárat + postaköltséget a futárnak kell közvetlenül fizetni)

Szállítás

  • A megrendelt terméket futárszolgálattal juttatjuk el vásárlóinkhoz. A vevő az átvételt követően köteles megbizonyosodni a csomag sértetlenségéről és azt az átvételi elismervény aláírásával elismerni.

 

Szállítási költségek:

Magyarországi szállítás

 • Utánvétel esetén 3450 Ft
 • Banki előreutalás esetén 1950 Ft

Elállási jog

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést. Az elállási/felmondási határidő az attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. A Kormányrendelet (29. § (1) c ) értelmében a fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát olyan nem előre gyártott termék esetén, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetén, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak. Ezen termék(ek) átvételét, valamint a vételár megfizetését nem tagadhatja meg. A szerződésszegésre vonatkozó szabályok szerint a web áruháznak lehetősége van a vételár megfizetését, illetve a fogyasztó szerződésszegő magatartásával összefüggésben felmerült károk megtérítését követelni (PTK. 2013. évi V. törvény 6:183§) Akciós , használt, viselt, kimosott, kiöblített vagy sérült termékek tekintetében; olyan termék tekintetében, melyet nem teljes egészében, használtan vagy nem eredeti csomagolásban küldtek vissza vagy olyan szett, amely nem tartalmaz minden elemet az elállási jog nem érvényes. Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:

1 év általános garancia.

A megrendelt termék(ek)re 1 év általános garanciát is biztosítunk. A javítható hibákat a garanciálisan javítjuk, nem javítható gyártási hibák esetén a terméket kicseréljük. Amennyiben sem javítani, sem cserélni nem tudjuk a terméket, úgy a vevő választhat árleszállítást vagy élhet elállási jogával. A garancia csak a rendeltetésszerűen használt és gyártási hibás termékekre érvényes.

Egyéb feltételek:

A tulajdonos felhívja szíves figyelmét arra, hogy a weboldalon megjelenő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, grafikonok és grafikák, illetve a weboldalnak az Ön képernyőjén megjelenő kialakítása a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény, illetve a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény rendelkezései értelmében védelem alatt állnak, az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a tulajdonos jogosult.

A tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A tulajdonos hozzájárulása esetén a weboldalon megjelelő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, grafikonok és grafikák csak abban az esetben használhatók fel, ha minden egyes másolaton forrásként megjelenik a weboldal címe, a tulajdonos neve, továbbá, hogy az említett felhasználás csak ismeretterjesztés céljából történik és az sem az Ön, sem az Ön közvetítésével más harmadik természetes vagy jogi személy kereskedelmi, illetve egyéb jövedelemszerző tevékenységét nem szolgálja, és az adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, grafikonok és grafikák módosítás nélkül kerülnek felhasználásra. Tekintettel arra, hogy a web-portál tartalmának kialakítása illetve elrendezése a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezései szerint külön védelem alatt is áll, az sem részben sem egészben nem másolható le kivéve, ha erre Ön a weboldalon kifejezetten engedélyt kap.

Feltételek megsértése esetén a tulajdonos követelheti a jogsértéssel való azonnali felhagyást és kárának megtérítését.

Adatvédelmi információ:

A vásárlás során kötelezően megadott adatokat az 1992. évi LXIII. adatvédelemről szóló törvényt figyelembe véve kezeljük.

A vevő a rendelés elküldésével tudomásul veszi és elfogadja a jelen Vásárlási feltétekben foglalt valamennyi feltételt.