Maraya-Nana boltja  - 1023 Budapest Margit utca 3. Ny: k-cs-p:9-12

Kérdésed van? Hívj minket! +36-304386912

Hírek, cikkek, fontos infók neked a hordozásról, a Maraya-ról
2021.11.24 15:08

Hordozás újszülött kortól hordozási kor végéig

Hordozás újszülött kortól hordozási kor végéig

Kezdjük a címmel, az újszülött kor mindenkinek stimmel, de mit is jelent a hordozási kor végéig?

Amíg a babánk/kisgyermekünk szereti, élvezi, igényli a hordozást és mi, akik  hordozzuk őt, elbírjuk, jól esik, könnyebbséget jelent nekünk. Általánosságban elmondható, hogy…nem lehet általánosságban erről beszélni. Minden szülő-gyermek páros más, így kiszámíthatatlan, mikor következik el a hordozós kor vége.

 

Na jó, de akkor hogy válasszak hordozóeszközt, ha azt sem tudom meddig fogom hordozni?

Ami a fontos, hogy olyan hordozóeszközt válasszunk, ami a hordozó beszerzésekor optimális a manónak. Az általunk készített hordozók mindegyike együtt nő a babával, így sokáig, a legtöbbjük hordozási kor végéig tökéletes lesz méretben a babócának. Azonban, ha még nem elég nagy a babánk egy formázott hordozóhoz, ne siettessük annak használatát.

 

Olyat szeretnék, ami elejétől a végéig :D másszóval teljes hordozós időszakban jó!

A szövött kendőn, és a szövött karikás kendőn kívül, véleményem szerint, nincs olyan formázott hordozó, ami újszülött kortól hordozási kor végéig jó! DE! nem kell több hordozóra beruháznod! Ha tőlünk vásárolsz karikás kendőt, vagy hosszú szövött kendőt az újszülöttednek (akinek még nem jó a formázott hordozó), és azt visszaküldöd nekünk, mikor a manó már elérte azt a kort, hogy használható vele a kívánt formázott hordozó, mi 10% kedvezménnyel megvarrjuk neked mei-tai hordozódat, félcsatosodat, csatosodat, onbudat! Így mikor a kendőt veszed, nem teszel mást, mint megveszed a későbbi formázott hordozód alapanyagát!