Maraya-Nana boltja  - 1023 Budapest Margit utca 3. Ny: k-cs-p:9-12

Kérdésed van? Hívj minket! +36-304386912

Hírek, cikkek, fontos infók neked a hordozásról, a Maraya-ról
2021.10.07 15:08

Hordozóeszköz kisokos

Hordozóeszköz kisokos

Melyik hordozóeszközt válasszam? Melyiknek mi az előnye? Mettől meddig használhatom?

Hordozókendő: többféle méretben elérhető sokoldalú hordozóeszköz. Ez valóban alkalmas arra, hogy használjuk újszülött kortól hordozási kor végéig, ám a ded súlyának növekedésével kényelmetlenné válhat váll tájékon. Nagyobb súlynál a súlyelosztás nem feltétlenül a legoptimálisabb. 

Maraya tipp: vedd meg nálunk újszülöttednek hordozókendődet, amit később visszaküldve megvarrunk neked formázott hordozónak. Így nem kell több hordozót megvenned, hiszen a hordozókendő formájában megveszed a későbbi hordozód alapanyagát, ráadásul 10% kedvezményt kapsz a varrás árából!

Karikás kendő: többféle méretben elérhető sokoldalú hordozóeszköz. Ez is alkalmas arra, hogy használjuk újszülött kortól hordozási kor végéig. Rendkívül jó szolgálatot tesz az első időkben, hiszen könnyen kezelhető, könnyű megtanulni használni, kis helyen elfér. Itt még korábban tapasztalhatunk kényelmetlenséget a súlyelosztás terén, nivel a hordozó féloldalra terhel. 

Maraya tipp: vedd meg nálunk újszülöttednek karikás kendődet, amit később visszaküldve megvarrunk neked csatos hordozónak. Így nem kell több hordozót megvenned, hiszen a hordozókendő formájában megveszed a későbbi csatos hordozód alapanyagát, ráadásul 10% kedvezményt kapsz a varrás árából!

Maraya baby-tai: kb. 6 hetes kortól használható kényelmesen maximum 1 éves korig. Ezt a formázott hordozót lehet a legkorábban elkezdeni használni. Magassága nem állítható, maximum az aljapánt visszahajtásával, szélessége mm-ről mm-re állítható.

Maraya tipp: Azoknak ajánlom, akik szívesen beruháznak mégegy hordozóra a manó egy éves kora után is.

Maraya mei-tai: kb. 3 hós kortól használható akár hordozási kor végéig. 45 max széles és 45 max magas, szélessége mm-ről mm-re állítható, így együtt nő a babával. Magasságát 3 állásba lehet állítani. Vállpántja hosszú kötni kell, derékpántja puha megkötős. A puha derékpánt okozhat kényelmetlenséget nagyobb súlyú babánál! 

Maraya tipp: rendelt 2in1 hordozónkat, ami mei-tai és félcsatos egyben. Így ha a manó súlya már kényelmetlenné teszi a puha derékpántot, könnyedén kicserélheted a merev csatos derékpántra!

Maraya félcsatos: kb. 6 hós kortól használható hordozási kor végéig. 50 max széles és 50 max magas, szélessége mm-ről mm-re állítható, így együtt nő a babával. Magasságát 3 állásba lehet állítani. Vállpántja hosszú kötni kell, derékpántja merev, csatos .

Maraya tipp: rendelt 2in1 hordozónkat, ami mei-tai és félcsatos egyben. Így ha születik egy tesó, őt is tudod benne 3 hós kortól hordozni, ha kicseréled a merev, csatos derékpántot puha, megkötősre :)

Maraya csatos: kb. 6 hós kortól használható hordozási kor végéig. 50 max széles és 50 max magas, szélessége mm-ről mm-re állítható, így együtt nő a babával. Magasságát 3 állásba lehet állítani. Praktukus, kényelmes, kis helyen elfér, könnyű le és felvenni, jó benne a súlyelosztás.

Maraya tipp: ha bizonytalan vagy, gyere próbálj gyömrői Showroom-unkban. Bejelentkezni itt tudsz: 30/4386912. Ha messze van Gyömrő, telefonos konzultációnkat is igénybe veheted, szintén az előbbi telefonszámon!