Maraya-Nana boltja  - 1023 Budapest Margit utca 3. Ny: k-cs-p:9-12

Kérdésed van? Hívj minket! +36-304386912

Hírek, cikkek, fontos infók neked a hordozásról, a Maraya-ról
2022.09.08 13:35

Hogyan válasszak hordozó méretet?

Hogyan válasszak hordozó méretet?

Hogyan válasszak hordozó méretet?

Ennek megválaszolásához nézzük, mit is kell tudnia egy jó méretű hordozónak!

Hogyan válasszak hordozó méretet?

Ennek megválaszolásához nézzük, mit is kell tudnia egy jó méretű hordozónak!

  1. Egy testént mozogni. – Ez azt jelenti, hogy a hordozóban lévő manó nem „él” külön életet. Nem lifeg a hordozóeszközben, nem dől jobbra-balra, nem tűnik el benne és nem a derekáig ér. Tehát ahogy mozogsz te, úgy mozog a hátadon a hordozó és benne gyerkőc is. A hordozó szorosan ölelje körül a baba törzsét!
  2. Ne lógjon és ne álljon vízszintesen a manó lába! Az optimális csípőfejlődéshez fontos, hogy a hordozó alulról ne csak a baba popsiját tartsa, hanem térdhajlattól térdhajlatig támassza őt alá. Vagyis a jó hordozóban a baba lába nem lóg, hanem felhúzva, terpeszben, térdben behajlítva van, és az eszköz a combját is támasztja. Ha azt látod, hogy a lábával oldalra rugdos, vagy folyamatosan emeli oldalra azt, akkor a hordozód ”túlterpeszti”, tehát még nagy neki.

Hordozóink többségénél 4 méret közül választhatsz:

- mini (45 cm széles *45 cm magas)

- standard (50 cm széles *50 cm magas)

-szuper (55 cm széles *55 cm magas)

-mega (60cm széles * 55cm magas)

Sokszor kérdezitek, hogy hány hós kortól, ilyen-olyan ruhamérettől mit javaslunk. Nagyon nehéz kérdés, mert minden baba más. Most mégis megpróbáltuk összeszedni az adatokat, ami kiindulásnak jó! Mindenképp szeretném azonban ajánlani, hogy ha van rá lehetőségetek, próbáljatok! Erre több opciót is kínálunk!

Maraya ShowRoom – Gyömrő

Itt várunk titeket, ha személyesen meg tudjátok oldani a próbát. A showroom bejelentkezés alapján működik, igyekszünk nagyon rugalmasak lenni. Itt tudsz bejelentkezni: 30/4386912 A helyszínen próbálni is tudsz, együtt kiválasztjuk a nektek legoptimálisabb hordozót, rátok állítom, segítek a felvételben. Ha kényelmes, lehetőség van helyszínen rendelést leadni, vagy a készletből vásárolni azonnal. Azonban a showroom-ba való bejelentkezés nem kötelez téged semmire és teljesen ingyenes ????

Hordozókölcsönző – online

A legtöbb hordozónk bérelhető, ezért, ha nem tudunk személyesen próbálni, akkor írj nekem a rendeles@maraya.hu-ra, vagy hívj a 30/4386912-es telefonszámon. Egyeztetünk, hogy mikortól van szabad hordozó és hogy meddig szeretnéd bérelni. A hordozók bérlése egy hétre 1900ft, két hétre 3000ft. Ha próba után úgy döntesz, hordozót vásárolsz, vagy rendelsz, a bérlés díját jóváírjuk a rendelésed összegéből. A hordozót futár viszi, mely ára nem téged terhel, a hordozó bérlési időszak után viszont a posta/futár költsége a tiéd.

És most térjünk rá a méretekre, melyik méret kb. mennyi idős kortól, milyen ruhamérettől ajánlott!

Mini (45 cm széles *45 cm magas): 68-as ruhamérettől, 3-6 hós kortól ajánljuk.

Standard (50 cm széles *50 cm magas): 74-es ruhamérettől, 6-9 hós kortól ajánljuk.

Szuper (55 cm széles *55 cm magas): 92-es ruhamérettől, 18-24 hós kortól ajánljuk.

Mega (60cm széles * 55cm magas): 98-as ruhamérettől, 2-2,5 éves kortól ajánljuk.